Om oss

Fricos historia och framtid

Det hela började med olika sorters underhållsarbeten åt byggbranschen. 1978 introducerades Cuploken till den norska marknade.

År 1995 blev Frico distributör för Mabey bro system, ett system som klarar mycket höga belastningar. Mabey kan också kombineras med Cuplok-ställningsystem. Tillsammans är det en oslagbar kombination när det gäller flexibilitet och snabbhet. 

Frico har nu mer än 60 anställda i Norge och Sverige. Många av dem har arbetat i företaget under många år, och fått stor erfarenhet och expertis. Våra kompetenta personal utav projektledare, instruktörer och ställningsbyggare är en av vår viktigaste konkurrensfördelar.

 

Vi åtar oss alla typer av byggnadsställningar arbete, oavsett storlek, över hela Skandinavien. Frico är en totalleverantör. Våra ingenjörer beräkna och projekteraralla typer av ställningsprojekt. Våra ställningsbyggare har erfarenhet av montering av byggnadsställningar. Våra produkter, oavsett om försäljning eller uthyrning, bör uppfylla de flesta behov. Vår specialitet är stöd för broar och tunga konstruktioner. Vi är ett av de största företagen på marknaden och har utfört mer än 1000 broprojekt.

Vår referenslista omfattar alla typer av organisationer, från de minsta leverantörer till de största, samt flera tillverkningsföretag.

Vår framtidsvision är att vara ett av de ledande ställningsentreprenörer i Skandinavien. Vi tror att vi har vad som krävs för att lyckas. Vi har bra produkter och duktiga medarbetare, och tillsammans fortsätter vi att utveckla Frico till gagn för våra privat- och företagskunder.

Vi vill utveckla vår servicekonceptet ytterligare, och det är inte utan anledning som vårt mål är att bli "känd för vår tjänst" i hela Skandinavien.

Del

  • Dela på LinkedIn
  • Tipsa en vän
  • X
  • Skriva ut